Over ons

Hallo mijn naam is Gonnie voor de Scrap workshops heb ik een tas gemaakt om mijn spullen in mee te nemen. Al snel kreeg ik daar veel positieve reacties op en is er veel interesse in de totes. Daarom laat ik jullie met veel plezier mijn ontwerpen zien. Alle tassen zijn genaaid naar eigen ontwerp en worden exclusief gemaakt, er worden dus nooit twee identieke totes gemaakt ze zijn dus echt exclusief. Wil je contact met mij op nemen stuur dan een mailtje naar gogini@outlook.com

dinsdag 20 november 2012

Sinterklaas surprise 1


Sinterklaas is net zaterdag in Nederland aangekomen en de eerste lootjes zijn alweer getrokken voor een gezellig sinterklaas avondje. Dus ben ik maar gelijk begonnen met de surprise en wat maak je nou voor een heerlijke meid! Nou gewoon een handtas niet te moeilijk denken. van allemaal restjes papier heb ik de handtas gemaakt en van een restje vilt heb ik het handvat gemaakt deze is met een bradje vast gemaakt aan de tas.

Aan het handvat heb ik een grote tag gehangen met een paar leuke swirls uit de cricut en haar naam. Op de achterkant van de tag staat het gedicht geschreven. 


P.S. Ik durf de surprise al op het blog te plaatsen omdat Reinate niet op mijn blog komt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers