Over ons

Hallo mijn naam is Gonnie voor de Scrap workshops heb ik een tas gemaakt om mijn spullen in mee te nemen. Al snel kreeg ik daar veel positieve reacties op en is er veel interesse in de totes. Daarom laat ik jullie met veel plezier mijn ontwerpen zien. Alle tassen zijn genaaid naar eigen ontwerp en worden exclusief gemaakt, er worden dus nooit twee identieke totes gemaakt ze zijn dus echt exclusief. Wil je contact met mij op nemen stuur dan een mailtje naar gogini@outlook.com

zondag 9 december 2012

Kerst doosje

Wij vinden het altijd erg leuk om cadeau verpakkingen te maken.  Dit is iets wat we erg graag doen. Ik moet heel eerlijk zijn dit is een doosje dat ik vorig jaar cadeau heb gedaan aan Gini en wat weer tevoorschijn kwam uit haar kast. Ik wilde de meiden graag een cadeautje doen, iets waar we weer wat aan hebben voor het scrappen. Ik kwam toen de Flower Loom tegen van Hana-Ami. Dit is een leuk setje waar je prachtige strikken mee kunt maken zoals op dit doosje. Je kan het gebruiken met verschillende materialen en er zitten verschillende maten in het setje. Tijdens het winkelen kwam ik dit doosje tegen waar het perfect in paste. maar ja ik vond de buitenkant er verschrikkelijk uit zien. Ik koos er voor om het doosje toch te kopen omdat als je de deksel er af haalt je het melodietje Jingel Bells te horen krijgt. Ik heb toen de buiten kant van de doos leuk bekleed.


Nou weet ik dat Gini gek is met de kerstman die word gebruikt voor de Coca Cola reclames. Dus heb ik een paar afbeeldingen op gezocht en er voor gezorgd dat er op elke zijde een andere kerstman te zien is.


Alle zijden heb ik verdeeld in drie vlakken.


Ik heb om het niet te druk te maken 2 kanten met het zelfde papier beplakt. En op de deksel heb ik ook even een tekstje geplakt. 

Al met al is het een leuk resultaat geworden en was het erg leuk om te geven. En de Flower Loom ? Ja die word inderdaad veel gebruikt. en werk je ieder cadeautje er mooi en feestelijk mee af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers