Over ons

Wij zijn Gonnie en Gini en hobbyen al jaren met elkaar. Allerlei hobby's vinden wij leuk, eigenlijk te veel om op te noemen. Van Kransen maken met kerst tot miniaturen maken voor in onze huisjes en voor op onze speeldozen. Stoelen bekleden (ook voor sinterklaas), tassen maken, scrappen en nog veel meer. Voor de Scrap workshops hebben wij tassen gemaakt om onze spullen in mee te nemen. Dat is een groot succes merken wij. Er is erg veel belangstelling voor onze tassen. Daarom laten wij jullie zien wat we allemaal zo maken zowel op naai- als op scrap gebied en nog veel meer. Wil je contact met ons op nemen dan kan je ons bereiken via de mail. Ons mail adres is: gogini@outlook.com

zondag 9 december 2012

Kerst doosje

Wij vinden het altijd erg leuk om cadeau verpakkingen te maken.  Dit is iets wat we erg graag doen. Ik moet heel eerlijk zijn dit is een doosje dat ik vorig jaar cadeau heb gedaan aan Gini en wat weer tevoorschijn kwam uit haar kast. Ik wilde de meiden graag een cadeautje doen, iets waar we weer wat aan hebben voor het scrappen. Ik kwam toen de Flower Loom tegen van Hana-Ami. Dit is een leuk setje waar je prachtige strikken mee kunt maken zoals op dit doosje. Je kan het gebruiken met verschillende materialen en er zitten verschillende maten in het setje. Tijdens het winkelen kwam ik dit doosje tegen waar het perfect in paste. maar ja ik vond de buitenkant er verschrikkelijk uit zien. Ik koos er voor om het doosje toch te kopen omdat als je de deksel er af haalt je het melodietje Jingel Bells te horen krijgt. Ik heb toen de buiten kant van de doos leuk bekleed.


Nou weet ik dat Gini gek is met de kerstman die word gebruikt voor de Coca Cola reclames. Dus heb ik een paar afbeeldingen op gezocht en er voor gezorgd dat er op elke zijde een andere kerstman te zien is.


Alle zijden heb ik verdeeld in drie vlakken.


Ik heb om het niet te druk te maken 2 kanten met het zelfde papier beplakt. En op de deksel heb ik ook even een tekstje geplakt. 

Al met al is het een leuk resultaat geworden en was het erg leuk om te geven. En de Flower Loom ? Ja die word inderdaad veel gebruikt. en werk je ieder cadeautje er mooi en feestelijk mee af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers