Over ons

Hallo mijn naam is Gonnie voor de Scrap workshops heb ik een tas gemaakt om mijn spullen in mee te nemen. Al snel kreeg ik daar veel positieve reacties op en is er veel interesse in de totes. Daarom laat ik jullie met veel plezier mijn ontwerpen zien. Alle tassen zijn genaaid naar eigen ontwerp en worden exclusief gemaakt, er worden dus nooit twee identieke totes gemaakt ze zijn dus echt exclusief. Wil je contact met mij op nemen stuur dan een mailtje naar gogini@outlook.com

zondag 15 september 2013

Kerst schaats


Hallo allemaal,

Kennen jullie dat als je op zoek bent naar het een je het een het andere vindt? Zo ging het mij met deze kerstkaart (hij is van vorig jaar).Wij scrappen een keer per week met 3 meiden en maken dan natuurlijk ook kerstkaarten, ik moet zeggen er komen dan ook de leukste idee├źn op tafel. Nou ben ik van de kerstkadootjes en bedenk altijd wel weer een andere kaart en deze maak ik dan thuis zonder dat de meiden deze zien. Ze krijgen hem dan met een leuk klein kadootje. Voor deze kaart heb ik veel lopen Googlen maar om iets te vinden wat ik echt leuk vond was nog niet zo makkelijk. Ik kan jullie helaas niet vertellen waar ik deze kaart gevonden heb omdat ik dat simpel weg niet meer weet het is alweer zo een tijd terug. Zoals ik al zei vond ik de onderdelen voor deze kaart terug in de kast en bedacht dat deze kaart wel heel leuk is om hem jullie te laten zien nu veel mensen weer gaan beginnen met het maken van kerstkaarten.


De binnenkant van de kaart heb ik heel rusig gelaten omdat ik de buitenkant gewoon al heel mooi geworden vond.


Misschien vind je hem ook wel leuk om te maken dan heb ik hier voor je het patroon. De kaart is net iets groter als een A5, als je hem gewoon op A4 formaat afdrukt dan zou het de juiste maat moeten zijn.


Heel veel plezier bij het maken,

Groetjes Gonnie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers