Over ons

Hallo mijn naam is Gonnie voor de Scrap workshops heb ik een tas gemaakt om mijn spullen in mee te nemen. Al snel kreeg ik daar veel positieve reacties op en is er veel interesse in de totes. Daarom laat ik jullie met veel plezier mijn ontwerpen zien. Alle tassen zijn genaaid naar eigen ontwerp en worden exclusief gemaakt, er worden dus nooit twee identieke totes gemaakt ze zijn dus echt exclusief. Wil je contact met mij op nemen stuur dan een mailtje naar gogini@outlook.com

dinsdag 4 februari 2014

Een echte sprookjes geldboom

Ja zoals we jullie al hebben verteld maken wij eigenlijk van alles. Op dit moment zijn wij vollop aan het genieten van onze time out en hebben wij dus ook tijd om met andere dingen bezig te zijn. Wat wij erg leuk vinden is vooral het bedenken van cadeautjes. Zo waren wij uitgenodigd voor een 25 jarige bruiloft van Gini haar zus. En je zult misschien wel begrijpen dat als je zo creatief bent niet gewoon met een envelop kan aankomen. Toen is Gini aan de slag gegaan om deze sprookjes geldboom te maken. Voor het geraamte heeft ze stevige kokers gebruikt en deze bekleed met zelf hardende klei.Toen de boom helemaal droog was is hij geschilderd met acrylverf in verschillende tinten bruin. Als je zoveel verschillende hobby's hebt dan kan je alles wel gebruiken en wordt er dus ook veel bewaard. Zo ook de takken met blaadjes, deze zijn van een kunstplant waar geen afscheid van genomen kon worden omdat we er misschien nog wel eens iets mee konden doen en kijk dit is dus het resultaat. In de takken van de boom is allemaal geld opgehangen. Gini heeft op kleine wasknijpertjes munten met een gleudotje vast geplakt en vervolgens zo in de boom vast gezet.

We wilde dit graag met jullie delen misschien ook voor jullie een leuk idee om met een orgineel cadeau op een speciaal feest te verschijnen.

Groetjes Gonnie en Gini


1 opmerking:

Volgers