Over ons

Wij zijn Gonnie en Gini en hobbyen al jaren met elkaar. Allerlei hobby's vinden wij leuk, eigenlijk te veel om op te noemen. Van Kransen maken met kerst tot miniaturen maken voor in onze huisjes en voor op onze speeldozen. Stoelen bekleden (ook voor sinterklaas), tassen maken, scrappen en nog veel meer. Voor de Scrap workshops hebben wij tassen gemaakt om onze spullen in mee te nemen. Dat is een groot succes merken wij. Er is erg veel belangstelling voor onze tassen. Daarom laten wij jullie zien wat we allemaal zo maken zowel op naai- als op scrap gebied en nog veel meer. Wil je contact met ons op nemen dan kan je ons bereiken via de mail. Ons mail adres is: gogini@outlook.com

zaterdag 27 oktober 2012

Eerste hulp bij Apres Ski

Ieder jaar gaan wij met het werk een lang weekend skien in oostenrijk. We hebben dan altijd erg veel schik en dat begint eigenlijk al in de bus. Helaas kon ik dit jaar door omstandigheden niet mee. Toen kwam ik op het idee om mijn collega's toch wat mee te geven zodat ik toch ook nog een beetje er bij was. Ik heb gewoon bij de Action een cadeautasje gekocht en dit gevuld met wat lekkers voor de Apres Ski.


Voor de kaart heb ik een stempel van Henry Mouse genomen van het merk Whiff of Joy De vlakken heb ik bestempeld met sterren stempels van Bo Bunny, de sterren had ik nog liggen.Hier het hele pakketje. Ik heb voor de jongens kleine flesjes drank van het merk Berendze  gekocht deze zaten in een soort luciferdoosje een handig formaat voor in een jaszak.

Bij ons op de camping word soms zelf drank gemaakt. Zo had ik de jongens verteld dat de zelf gemaakte drop shot veel lekkerder is dus heb ik maar een fles gemaakt voor onder weg en om het flacon flesje bij te kunnen vullen. Ik heb hier voor een beugelfles genomen deze had ik toevallig nog staan maar je kan ze ook kopen bij Ikea. Op de fles heb ik een toepasselijk etiket gemaakt. De skiende beer op het etiket is het logo van de skipistes in tirol. Deze heb ik gewoon gedownload. Met een rand- en bijpassende hoekpons heb ik een mooie rand aan mijn etiket gemaakt.


Aan de achterkant van de fles heb ik nog een eenvoudig etiket gemaakt met de bereidingswijzen er op zo is het een leuk geheel geworden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers