Over ons

Hallo mijn naam is Gonnie voor de Scrap workshops heb ik een tas gemaakt om mijn spullen in mee te nemen. Al snel kreeg ik daar veel positieve reacties op en is er veel interesse in de totes. Daarom laat ik jullie met veel plezier mijn ontwerpen zien. Alle tassen zijn genaaid naar eigen ontwerp en worden exclusief gemaakt, er worden dus nooit twee identieke totes gemaakt ze zijn dus echt exclusief. Wil je contact met mij op nemen stuur dan een mailtje naar gogini@outlook.com

zaterdag 27 oktober 2012

Eerste hulp bij Apres Ski

Ieder jaar gaan wij met het werk een lang weekend skien in oostenrijk. We hebben dan altijd erg veel schik en dat begint eigenlijk al in de bus. Helaas kon ik dit jaar door omstandigheden niet mee. Toen kwam ik op het idee om mijn collega's toch wat mee te geven zodat ik toch ook nog een beetje er bij was. Ik heb gewoon bij de Action een cadeautasje gekocht en dit gevuld met wat lekkers voor de Apres Ski.


Voor de kaart heb ik een stempel van Henry Mouse genomen van het merk Whiff of Joy De vlakken heb ik bestempeld met sterren stempels van Bo Bunny, de sterren had ik nog liggen.Hier het hele pakketje. Ik heb voor de jongens kleine flesjes drank van het merk Berendze  gekocht deze zaten in een soort luciferdoosje een handig formaat voor in een jaszak.

Bij ons op de camping word soms zelf drank gemaakt. Zo had ik de jongens verteld dat de zelf gemaakte drop shot veel lekkerder is dus heb ik maar een fles gemaakt voor onder weg en om het flacon flesje bij te kunnen vullen. Ik heb hier voor een beugelfles genomen deze had ik toevallig nog staan maar je kan ze ook kopen bij Ikea. Op de fles heb ik een toepasselijk etiket gemaakt. De skiende beer op het etiket is het logo van de skipistes in tirol. Deze heb ik gewoon gedownload. Met een rand- en bijpassende hoekpons heb ik een mooie rand aan mijn etiket gemaakt.


Aan de achterkant van de fles heb ik nog een eenvoudig etiket gemaakt met de bereidingswijzen er op zo is het een leuk geheel geworden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers