Over ons

Wij zijn Gonnie en Gini en hobbyen al jaren met elkaar. Allerlei hobby's vinden wij leuk, eigenlijk te veel om op te noemen. Van Kransen maken met kerst tot miniaturen maken voor in onze huisjes en voor op onze speeldozen. Stoelen bekleden (ook voor sinterklaas), tassen maken, scrappen en nog veel meer. Voor de Scrap workshops hebben wij tassen gemaakt om onze spullen in mee te nemen. Dat is een groot succes merken wij. Er is erg veel belangstelling voor onze tassen. Daarom laten wij jullie zien wat we allemaal zo maken zowel op naai- als op scrap gebied en nog veel meer. Wil je contact met ons op nemen dan kan je ons bereiken via de mail. Ons mail adres is: gogini@outlook.com

zaterdag 27 oktober 2012

Verjaardags cadeautje

Gini was al weer bijna jarig en wij geven elkaar dan altijd een aardigheidje voor onze hobby's.
Hier heb ik een cadeau doosje gemaakt van Bo Bunny papier. Voor de strik heb ik een Hana-Ami flower loom houder gebruikt. Hier mee kan je in alle soorten en maten van de meest verschillende materialen prachtige bloemen en zoals hier strikken maken.


Voor de doos heb ik dubbelzijdig papier gebruikt zodat de doos er ook aan de binnenkant erg leuk uit ziet.
Om mijn cadeau in te pakken heb ik vloeipapier gebruikt. Dit maakt het geheel wat sjieker en is nog leuker, spannender om uit te pakken. 


In de doos ligt een aangeklede paspop. Dit  vond ik een toepasselijk cadeau voor Gini want wij zijn tenslotte ook van het naaien en samen zijn wij GoGini (www.gogini12.blogspot.nl.)


Deze paspop heb ik niet zelf bedacht ik vond hem in een blad van paper&pictures. Ik was er gelijk verliefd op. De Paspop is gemaakt met onderdelen van het merk Maja Road. Ik heb er een aantal naai accessoires aan gehangen en een standaard aan gemaakt zodat hij ook leuk op haar bureau kan staan.


Met een mooi stuk band heb ik een bloem aan de rok gemaakt en hier veel meeldraadjes tussen geplaatst.
Bovenop het doosje heb ik een envelop gemaakt met daarin het echte cadeau, een cadeaubon. Alleen een bon geven vind ik zo kaal daarom heb ik hem zo voor haar ingepakt. 


Met vriendelijk groet,
Gonnie Epskamp


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers